Home
 
img_1040.jpg
dsc03936.jpg
dsc01146.jpg
dsc01149.jpg
dsc01172.jpg
dsc01173.jpg
dsc01175.jpg
dsc01143.jpg

Onthaasten en genieten!

..... dat kan in onze chambres d'hotes volop! De kleinschaligheid (slechts 5 kamers, maximaal 10-13 gasten), het rustige tempo, de stilte en de ruimte zijn de ideale ingrediënten om heerlijk tot rust te komen en volop te genieten.

Stiltewandelingen

Op aanvraag en in overleg organiseert Franck stiltewandelingen variërend van 1 uur tot 4 uur. Letterlijk in alle stilte waarbij we geen woord spreken! We  concentreren ons op onze overige zintuigen en we doen enkele ontspanningsoefeningen. Zorgen worden vergeten, stress vloeit weg en we ervaren de omgeving steeds intenser en genieten met volle teugen. Zelfs als het regent! En als de vermoeidheid heeft toegeslagen dan biedt onze infra-roodsauna uitkomst. Helemaal ontspannend is een voetreflex- of shiatsubehandeling van Carin.

Verwen-arrangement

Kijk onder het hoofdstuk arrangementen.

Fotografie

Is er in de groep belangstelling voor fotografie, dan kan ook dit centraal staan tijdens het wandelen en wordt het een fotowandeling. Natuurlijk in alle rust en we nemen alle tijd. Franck is een enthousiast amateurfotograaf en gaat u leren 'anders te kijken' om verrassende resultaten te krijgen.
Kijk onder het hoofdstuk fotografie.

Maar ook gewoon met een eigen boek en glas wijn in de zon, bij de haard of op de eigen kamer zitten is fijn. Af en toe een massage wellicht en de sauna. Muziek luisteren of een filmkijken. En verder geoon lekker niets doen en je laten verwennen.
Geniet! Vele honderden gasten gingen je voor.

 
Facebook
 
 

LOGIS COQUELICOT

CHAMBRES ET TABLES D'HÔTES

Lieu dit La Gorce, 15400
Riom-es-Montagnes, FRANCE

téléphone: 0033 (0)471402835
e-mail:

Disclaimer
Colofon

Site by CPU