Home
 
3678_cityzenc8hmbdimgreymat_140-2_fpsvs.png
dsc00758.jpg
dsc04161.jpg
dsc04904.jpg
p7268863.jpg
dsc00276.jpg

Actief en sportief

Fietsen en wandelen

De mogelijkheden zijn enorm! Wij adviseren onze gasten graag en hebben tal van suggesties. Zeer gedetailleerde kaarten (IGN 25.000) met de kleinste onverharde paden staan ter beschikking van onze gasten. Maar ook boeken en folders van 'Parc naturel regional des Volcans d'Auverge' zijn in ruime mate aanwezig. GPX files van wandel- en fietsroutes zijn natuurlijk ook beschikbaar. Een absolute 'must' voor fietsers is de beklimming van Col du Serre en de pas de Peyrol (1589 m.) En als wandelaar beklim je natuurlijk de Puy Mary!
Om een indruk te krijgen van het landschap kun je onder het hoofdstuk "Wandel- en Fietsroutes" animatiefilmpjes bekijken van verschillende wandel- en fietsroutes.

Paardrijden

Heel leuk voor en met kinderen is paardrijden in de omgeving. Tochtjes van een uur, iets langer tot complete dagtochten. Wij werken samen met Patrick Vechambre, professioneel gids en eigenaar van meer dan 50 paarden! Ook voor degene die nog nooit op een paard heeft gezeten kan met een paard van Patrick onder zijn begeleiding zorgeloos een prachtige rit maken. Vlak naast de deur, op 3 autominuten bij ons vandaan, starten de ritten.

Vliegvissen

In het vismeer van Roussillou (3 autominuten bij ons vandaan) kan in een oase van rust (er mogen immers maar maximaal 15 vissers per dag op het meer tegelijk vissen) op forel gevist worden. 60 cm en 2500 gram aan de haak is geen zeldzaamheid! Materiaal kan ter plekke worden gehuurd. Eventueel kan ook instructie worden gegeven of met onze gids Guillaume op pad naar de diverse mooie plekjes langs de vele riviertjes

 

 
Facebook
 
 

LOGIS COQUELICOT

CHAMBRES ET TABLES D'HÔTES

Lieu dit La Gorce, 15400
Riom-es-Montagnes, FRANCE

téléphone: 0033 (0)471402835
e-mail:

Disclaimer
Colofon

Site by CPU