Home
 
Aan tafel
dsc00890.jpg
dsc04483.jpg
dsc04474.jpg
dsc04191.jpg
Entree2
Plat
Plat 2

Table d'hotes

Naast het in de kamerprijs inbegrepen ontbijt, kunnen onze gasten de meeste avonden van de week ook aan het gezamenlijke diner aanschuiven. Om ca. 19.00 uur schenken wij een heerlijk plaatselijk aperitief waarna om ca. 19.30 uur een 3-gangen diner wordt geserveerd.
Wijn, bier en/of frisdrank zijn niet bij het diner inbegrepen maar kunnen voor een klein bedrag bijbesteld worden. Zie hoofdstuk Tarieven. Achteraf koffie of thee is wel inbegrepen bij de prijs.
De keuken is niet specifiek Frans. Eerder Europees met de nadruk op mediterraans.
We (en met name Carin) hebben er lol in om telkens weer met verrassende gerechten(combinaties) te komen. De winters gebruiken we weer om nieuwe gerechten te zoeken en uit te proberen. Dus ook de gasten die vaker terugkomen zullen zelden iets voorgeschoteld krijgen dat ze eerder hebben gegeten bij ons. Op deze pagina staan veel foto's. Hadden er nog veel meer kunnen zijn, maar nu geeft het al wel een beeld van onze hobby. En als we dan samen met alle gasten aan tafel zitten, lekker eten en leuke gesprekken hebben, kan onze avond al niet meer kapot! Bijna 90% van de gasten schuift dagelijks aan. Dat is veel. Een beter compliment kunnen we ons niet wensen.
Wil je mee eten, dan vernemen wij dat graag uiterlijk om 10.00 uur. 

 
Facebook
 
 

LOGIS COQUELICOT

CHAMBRES ET TABLES D'HÔTES

Lieu dit La Gorce, 15400
Riom-es-Montagnes, FRANCE

téléphone: 0033 (0)471402835
e-mail:

Disclaimer
Colofon

Site by CPU